A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Отримувачам гуманітарної допомоги з 1 грудня необхідно заповнювати оновлену форму декларації

Міністерство соціальної політики інформує отримувачів гуманітарної допомоги (фонди, громадські організації та інших), що завозять гуманітарну допомогу до України про використання оновленої форми митної декларації. 

20:30 29.11.2023

Ти як?  Гнів — це природна реакція, і цю енергію можна перетворювати на сили для подолання труднощів.

Коли щось не вдається, коли відчуваєте, що закипаєте, не ігноруйте свої почуття. З’ясуйте, що саме вас дратує, подихайте, дайте собі час заспокоїтися і знайдіть у ситуації, яка склалася, мотивацію. Якось ви питали, що робити, якщо гнів спалахує вмить і хочеться трощити усе навколо. Ось лайфхак, який може видатися кумедним, але неодмінно спрацює: сходіть умитися, почистіть зуби За цей час гнів відступить і ви зможете переключитися на дію.

22:14 24.11.2023

 Захистіть себе онлайн разом з Google: Менеджер паролів

Ви активний користувач мережі й хочете убезпечити дані від шахраїв? Дізнайтеся, як захистити ваш акаунт. Спільно з Google запустили серію коротких роликів про інструменти безпеки в мережі. Раніше розповідали про багатофакторну автентифікацію.

22:09 24.11.2023

Виклики та можливості для ветеранок після перемоги

Міністерство у справах ветеранів України реалізує нову державу ветеранську політику, щоб кожна Захисниця мала комфортний перехід із військової служби до цивільного життя. Про основні напрями політики та можливості, зокрема, для ветеранок, у процесі реінтеграції – розповіла Міністр Юлія Лапутіна під час 7-го Українського Жіночого Конгресу.

21:24 24.11.2023

Потребуєте юридичної допомоги? Звертайтесь за онлайн-консультацією до юристів УВФ!

У житті часто виникають ситуації, коли потрібна допомога досвідченого юриста. Багато правових питань можна вирішити дистанційно, без особистої присутності юриста чи адвоката. Юридична допомога онлайн − це спосіб отримати якісну консультацію без зайвих витрат часу.

21:06 23.11.2023

Якщо ви помітили, що знаходитеся під дією сильного стресу і це впливає на якість вашого життя, обов'язково зверніться по допомогу.

Бути тривалий час у сильному стресі - це за відчуттями те саме, що й пробігти марафон: виснажливо та складно. За винятком того, що після марафону можна розслабитися, а під дією сильного стресу це зробити майже неможливо. У результаті людина може втратити апетит та сон, відчувати клубок у горлі, мати проблеми з диханням та розлади шлунку. Якщо ви помітили, що знаходитеся під дією сильного стресу і це впливає на якість вашого життя, обов'язково зверніться по допомогу.

20:58 23.11.2023

Верховна Рада України ухвалила у першому читанні Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо застосування обмежувальних заходів протидії домашньому насильству

ЗА - 238 Законопроєкт спрямований сприяти вирішенню питань щодо напрацювання ефективних засобів контролю в контексті протидії домашньому насильству, які відстежують виконання кривдником вимог обмежувальних приписів та заходів і стосуються заборони наближатися до потерпілої особи.

20:51 23.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь