A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Хочете взяти участь у конкурсі “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду, але маєте запитання?  Долучайтесядо воркшопу

Хочете взяти участь у конкурсі “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду, але маєте запитання?  Долучайтесядо воркшопу і дізнайтеся, як отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень на реалізацію та розвиток власного бізнес-проєкту, зокрема: як правильно заповнити проєктну заявку, підготувати документи, на які деталі важливо звернути увагу та як уникнути помилок. Найближчий воркшоп відбудеться 12 березня о 12:00. Щоб зареєструватися, перейдіть за посиланням: https://veteranfund.com.ua/vorkshop-yak-otrymaty-do-1-5.../

20:11 08.03.2024

Як декларувати майно, отримане у спадщину?

Кампанія декларування за 2023 звітний період триває до 31 березня включно. НАЗК продовжує роз’яснювати правила декларування з питань, які найбільше турбують публічних службовців. Одним з видів доходу, який потрібно декларувати, є спадщина. Вона підлягає відображенню в розділі 11 «Доходи, у тому числі подарунки» декларації за той звітний період, в якому було отримано правовстановлюючий документ – свідоцтво, договір чи судове рішення.

13:10 07.03.2024

Якщо ви перебуваєте в окупації і потребуєте консультації юриста — звертайтеся до системи безоплатної правничої допомоги дистанційно.

Безбар'єрність безоплатної правничої допомоги — це її доступність для людей незалежно від їх матеріального, соціального статусу або місця проживання. Відсутність дискримінації та однаково якісне надання послуг для усіх клієнтів. Якщо ви перебуваєте в окупації і потребуєте консультації юриста — звертайтеся до системи безоплатної правничої допомоги дистанційно.

21:18 28.02.2024

Не ловить мобільний? Як скористатися національним роумінгом?

В умовах військового стану в Україні там, де ведуться бойові дії, можуть пошкодити базові станції чи інше обладнання одного чи декількох операторів. Якщо абоненти одного оператора залишилися без зв’язку, вони можуть повернути собі можливість зв’язку завдяки національному роумінгу, створеному ще у березні 2022 року найпопулярнішими в Україні операторами мобільного зв’язку «Київстар», «Vodafone» та «Lifecell».

20:58 28.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь