A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

 Захистіть себе онлайн разом з Google: Менеджер паролів

Ви активний користувач мережі й хочете убезпечити дані від шахраїв? Дізнайтеся, як захистити ваш акаунт. Спільно з Google запустили серію коротких роликів про інструменти безпеки в мережі. Раніше розповідали про багатофакторну автентифікацію.

22:09 24.11.2023

Виклики та можливості для ветеранок після перемоги

Міністерство у справах ветеранів України реалізує нову державу ветеранську політику, щоб кожна Захисниця мала комфортний перехід із військової служби до цивільного життя. Про основні напрями політики та можливості, зокрема, для ветеранок, у процесі реінтеграції – розповіла Міністр Юлія Лапутіна під час 7-го Українського Жіночого Конгресу.

21:24 24.11.2023

Потребуєте юридичної допомоги? Звертайтесь за онлайн-консультацією до юристів УВФ!

У житті часто виникають ситуації, коли потрібна допомога досвідченого юриста. Багато правових питань можна вирішити дистанційно, без особистої присутності юриста чи адвоката. Юридична допомога онлайн − це спосіб отримати якісну консультацію без зайвих витрат часу.

21:06 23.11.2023

Якщо ви помітили, що знаходитеся під дією сильного стресу і це впливає на якість вашого життя, обов'язково зверніться по допомогу.

Бути тривалий час у сильному стресі - це за відчуттями те саме, що й пробігти марафон: виснажливо та складно. За винятком того, що після марафону можна розслабитися, а під дією сильного стресу це зробити майже неможливо. У результаті людина може втратити апетит та сон, відчувати клубок у горлі, мати проблеми з диханням та розлади шлунку. Якщо ви помітили, що знаходитеся під дією сильного стресу і це впливає на якість вашого життя, обов'язково зверніться по допомогу.

20:58 23.11.2023

Верховна Рада України ухвалила у першому читанні Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо застосування обмежувальних заходів протидії домашньому насильству

ЗА - 238 Законопроєкт спрямований сприяти вирішенню питань щодо напрацювання ефективних засобів контролю в контексті протидії домашньому насильству, які відстежують виконання кривдником вимог обмежувальних приписів та заходів і стосуються заборони наближатися до потерпілої особи.

20:51 23.11.2023

Домашній інтернет до 72 годин: якими технологіями користуватися під час знеструмлень

  Дізналися в провайдерів про найефективніші способи, що допоможуть забезпечити інтернет під час відключень. Він підійде українцям з різним типом інтернету в будинку та дасть змогу залишатися на звʼязку від 4 до 72 годин.

20:49 23.11.2023

Скажи насильству «НІ» !!!

Проблема домашнього насильства в Україні на сьогодні гостра та актуальна. За статистичними даними громадських організацій майже половина населення України страждала від насильства в сім’ї впродовж свого життя, причому 30% з них зазнавали жорстокого поводження ще у дитячому віці.

21:58 22.11.2023

Будьте пильними: як залишатися у відносній безпеці на окупованих територіях.

З початку повномасштабної війни народна розвідка надсилає в єВорог корисну інформацію. Ми постійно оновлюємо перелік даних, які необхідні українським бійцям, та в кожному пості наголошуємо на головному: «Користуйтеся чатботом, тільки якщо впевнені у власній безпеці». Тож як не наражати себе на небезпеку на окупованій території?

20:01 22.11.2023

#тияк У багатьох із нас на війні є близька людина, за яку ми переживаємо. Хвилювання — природна емоція, але не можна дозволяти їй домінувати у нашому житті.

Страх виникає від невідомості й неспроможності впливати на події. Спробуйте проконтролювати те, що можете — і відчуєте певне полегшення. Зберіть людині у війську все, що можливо, для відносного комфорту в тих умовах.

19:59 22.11.2023

Бути кіберсвідомими: Google в Україні запустив медіакампанію «Поради з онлайн-безпеки»

Кіберсвідомість — ключова навичка сучасних інтернет-користувачів. Щоб не натрапити на небезпеку в онлайні, важливо розуміти, як зберігати пильність у цифровому житті. Тому Google спільно з Мінцифрою та за підтримки Держспецзв’язку запустили в соціальних мережах медіакампанію «Поради з онлайн-безпеки». Мета — допомогти українцям бути кіберсвідомими й уникати онлайн-загроз. Медіакампанія передбачає чотири відеоролики, які розповідають про інструменти для підтримки кібербезпеки. Серед них:

19:34 22.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь