Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

ГО "ВПО України"  зібрали контакти для евакуації. 

У зв'язку із загостренням ситуації та активізацією збройної агресії РФ, військові цивільні адміністрації закликають мешканців прикордонних населених пунктів евакуюватися у більш безпечні регіони. Деякі населені пункти оголосили примусову евакуацію.

10:09 16.06.2024

Продовжується відбір кандидатів віком від 17 до 30 років для вступу до вищих військових навчальних закладів (ВВНЗ) та військових коледжів сержантського складу (ВКСС).

Терміни та особливості вступної кампанії до військових вишів та закладів фахової передвищої військової освіти

14:06 15.06.2024

Якщо ви потребуєте правової допомоги в отриманні статусів, соціальних гарантій, з розшуку близької людини — звертайтеся до Український центр захисту прав людини

Допомога військовослужбовцям і їхнім сім'ям, родинам полонених, зниклих безвісти, загиблих оборонців України.

08:28 14.06.2024

Центр національного спротиву підготував основні правила боротьби українського народу проти загарбників, які мають стати фундаментом нашого цивільного опору.

Наша національна ідея — це спротив. Споконвіку ми боремося за своє існування з державою, яка знищила та поневолила найбільше народів у світі, але не нас. Дотримуйтесь цих правил й вони програють, бо ми вміємо чинити спротив краще за всіх у світі.

15:35 13.06.2024

Шлях додому є – як виїхати з ТОТ

Для евакуації з тимчасово окупованих територій чи рф громадяни України можуть скористатися пунктом пропуску Колотилівка (рф) – Покровка (Україна). Там вас зустрінуть волонтери й безкоштовно перевезуть до міста Суми.

15:18 13.06.2024

Проєкт «Мости солідарності та відновлення: комунікаційна кампанія для звільнених та прифронтових міст»

ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія» (ICTV) (далі – Компанія) реалізує проєкт «Мости солідарності та відновлення: комунікаційна кампанія для звільнених та прифронтових міст» (далі – Проєкт), що фінансується Міністерством закордонних справ, у справах Співдружності та розвитку Великої Британії.

21:09 11.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь