A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Основні правила, що можуть врятувати ваше життя

Херсонщина часто потерпає від обстрілів, тому Головне Управління ДСНС України у Херсонській області нагадує основні правила, що можуть врятувати ваше життя. Гучний свист та вибух снаряда може означати, що ви потрапили в зону артобстрілу, мінометного обстрілу або авіанальоту.

20:08 21.11.2023

Ти як? Гаряча лінія кризової підтримки — це безкоштовна та цілодобова допомога для ветеранів, їхніх родин та постраждалих від наслідків війни.

За вказаним номером отримати консультацію психологів можуть: ветерани, які адаптуються у цивільному житті та їхні рідні, які допомагають;

20:00 21.11.2023

Не терпіть домашнє насильство

Патрульні щодня отримують виклики про домашнє насильство, проте більшість громадян, хто терпить насильство — мовчить. Якщо ви зазнаєте домашнього насильства або стали очевидцями його вчинення — підготуйте особистий план безпеки, який допоможе вам у критичній ситуації

19:58 21.11.2023

Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.

Якщо ветеран отримав травму чи перелом, він може розраховувати на безоплатні медичні послуги: від необхідних обстежень до лікування та реабілітації. Допомога при травмах надається в тих закладах, які уклали з Національною службою здоров’я договори на амбулаторну, стаціонарну або екстрену медичну допомогу. Потрапивши до лікарні з травмою, пацієнт має отримати такі послуги:

20:30 20.11.2023

Мінцифри: Запускаємо освітньо-грантову програму Початок для розвитку підприємництва

Програма Початок покращить бізнес-навички українських жінок та допоможе їм запустити чи розвинути власну справу. Після завершення навчання 200 учасниць отримають по 3 000 доларів на розвиток бізнесу. Дві фіналістки проекту, які матимуть найвищі бали від журі за свої бізнес-проекти, додатково отримають по 5 000 доларів.

20:03 20.11.2023

Як захистити дитину від кібербулінгу

У соціальних мережах діти можуть наразитися на цькування від однолітків. Така форма агресії отримала назву кібербулінг. Тож наводимо кілька порад, як діяти батькам у таких випадках.

19:40 20.11.2023

Як залишатися на звʼязку під час ймовірних відключень електроенергії

Два попередні роки підготовка до зими вимагала додаткових зусиль через ворога, який намагається використати холод як зброю і залишити українців без електроенергії, тепла та звʼязку. Держспецзвʼязку вже розповідала, що потрібно зробити, щоб мінімізувати ймовірні відключення електроенергії. Сьогодні дамо кілька рекомендацій, як залишатися на звʼязку навіть під час блекаутів.

18:10 19.11.2023

Долучайтесь до акції «Запали свічку пам’яті»

Рівно за тиждень, наступної суботи ми будемо згадувати та вшановувати пам’ять про тих, хто загинув від Голодомору. Традиційно, кожної четвертої суботи листопада вшановуємо жертв Голодомору 1932-33 і масових штучних голодів 1920-21 та 1946-47 років.

22:03 18.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь