A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Платформа”dovidka.info” Що необхідно знати у випадку ситуації, що містить небезпеку для життя?

Центр стратегічних комунікацій при Міністерстві культури та інформаційної політики України розробили платформу, а саме практичний довідник де можна найти інформацію, як діяти у складних умова та зберегти собі життя.

19:39 05.11.2023

Як впровадити програму стажування для молоді? Посібник для органів місцевого самоврядування

Посібник «Як впровадити програму стажування для молоді?» містить покрокові інструкції та рекомендації для органів місцевого самоврядування, як впровадити програму стажування для молоді. 

19:34 05.11.2023

Як підтримати дитину у складні часи?

Такі поради розробили в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Першої леді Олени Зеленської. Наводимо декілька з них.

19:11 05.11.2023

 Як перевірити, чи прийняте рішення про призначення субсидії?

 Наразі для того, щоб дізнатись, чи призначена вам субсидія, особисто відвідувати відділення Пенсійного фонду не обов'язково. Адже існують зручні онлайн-інструменти. Призначення субсидії, наприклад, можна перевірити в особистому кабінеті ПФУ.

21:38 03.11.2023

СБУ закликає українців повідомляти про зрадників і колаборантів

Зокрема, про осіб, які допомагають ворогу на тимчасово окупованих територіях. Або тих, хто коригує ракетні удари по наших населених пунктах, «зливає» важливі дані про розташування Сил оборони, поширює у соцмережах контент на підтримку окупантів. Маєте інформацію про таких осіб? Забезпечте їхню зустріч із оперативниками Служби безпеки України!

21:31 03.11.2023

Знайти найближчу аптеку – у декілька кліків

На Херсонщині відновлюють роботу дедалі більше аптек, де жителі регіону можуть придбати ліки. Нині їх працює понад вісімдесят. У частині закладів необхідні препарати можна отримати за урядовою програмою «Доступні ліки». Для цього слід мати відповідний рецепт від свого лікаря.

19:43 02.11.2023

Національна служба здоров’я України продовжує серію публікацій для ветеранів про те, як отримати безоплатну медичну допомогу за Програмою медичних гарантій.

Для діагностики захворювання та складення схеми лікування пацієнт має здати певні лабораторні дослідження. Переважна більшість аналізів є безоплатними для ветеранів, як і для всіх українців. Ці дослідження передбачені пакетами Програми медичних гарантій, за якими Національна служба здоров’я виплачує лікарням кошти за надані послуги. При зверненні сімейного лікаря ветеран може розраховувати на такі безоплатні аналізи:

21:07 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь