A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Бути кіберсвідомими: запущено медіакампанію «Поради з онлайн-безпеки», – Мінцифри

Кіберсвідомість – ключова навичка сучасних інтернет-користувачів. Щоб не натрапити на небезпеку в онлайні, важливо розуміти, як зберігати пильність у цифровому житті. Тому Google спільно з Мінцифри та за підтримки Держспецзв’язку запустили в соціальних мережах медіакампанію «Поради з онлайн-безпеки». Мета – допомогти українцям бути кіберсвідомими й уникати онлайн-загроз.

20:23 14.11.2023

Мінцифри: Перевірте свої кіберзнання - проходьте онлайн-симулятор на Дія.Освіта

У світі відбувається близько 2000 кібератак на день. Цей показник значно зріс з переходом багатьох працівників в онлайн-роботу, адже люди почали проводити більше часу в мережі та використовувати більше онлайн-сервісів. Тому важливо вивчити правила поведінки, які допоможуть захистити себе в інтернеті. А ще краще – перевірити їх на практиці в онлайн-симуляторі «Персональна кібергігієна» на платформі Дія.Освіта.

20:08 14.11.2023

Правила гігієни в інтернеті: новий навчальний серіал про кібербезпеку на Дія.Освіта

У 2023 році світові витрати на захист від кібератак можуть сягнути понад вісім трильйонів доларів. Такі дані Cybersecurity Ventures. Саме тому знати, як захистити себе та свої дані в онлайні, — одна з найнеобхідніших навичок у сучасному світі. Мінцифра разом з Проєктом USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» та за участі фахівців Києво-Могилянської академії створила освітній серіал, який допоможе навчитися кібергігієни та вберегти себе від кіберзагроз. У серіалі — про мотиви кіберзлочинців, нашу відповідальність за власні гаджети, паролі, безпеку програмного забезпечення, психологію кібершахрайства та віруси. А ще — про цифрових «Шерлоків Голмсів» та контроль емоцій. Спікери серіалу поділяться як теоритичними основами, так і практичними лайфхаками.

19:55 14.11.2023

Травми дитинства. Що це і як вони можуть позначитися на дорослому житті

В умовах війни маємо особливо дбати про дитячу психіку. З початку повномасштабної агресії рф багато маленьких українців пережили евакуацію, постріли чи звуки сирен — усе це для них може стати травматичним досвідом. Дистанційне навчання чи новий колектив — речі, які раніше здавалися нормою, зараз мають неабиякий вплив.

21:12 13.11.2023

До 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років Державне агентство України з питань мистецької освіти запускає онлайн-проєкт «Голодомор. Історії роду»

До 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років Державне агентство України з питань мистецької освіти запускає онлайн-проєкт «Голодомор. Історії роду», у межах якого українці можуть поділитися сімейними історіями, пов'язаними з цією трагедією у соцмережах. Держагенція закликає позначати її сторінку в соцмережах та додавати хештег #Голодомор_Історії_роду у своїх дописах.

21:06 13.11.2023

Капіталізуйте себе й країну Михайло Федоров про національну програму Future Perfect

Нещодавно Уряд запустив національну програму з популяризації англійської — Future Perfect. А це про свідому підготовку до майбутнього України — шлях до НАТО та інтеграцію в ЄС. Англійська — можливість капіталізувати країну, де кожен може заробляти більше й реалізувати себе.

21:00 13.11.2023

Обов’язок посадовців декларуватись відновлено, а отже – час подавати відомості про доходи суб’єкта декларування та членів його сім’ї.

НАЗК максимально зацікавлене в тому, щоб декларації були заповнені вчасно, безпомилково та доброчесно. Тому ми зібрали для вас роз’яснення основних положень Закону та змін, які відбулися в системі декларування після його ухвалення: Вилучення декларації з відкритого доступу: https://nazk.gov.ua/uk/?p=80422

20:53 13.11.2023

Ти як?  Ті, кому є на кого покластися у складних ситуаціях, легше переживають стрес.

У випадку з дітьми важливий тип стосунків, що зветься «надійна прив’язаність». Це взаємини з дорослими, в яких дітей приймають такими, які вони є, — з усіма їхніми емоціями, недоліками, піклуються про них, забезпечують близькість і надійність. Емоційний зв’язок особливо важливий сьогодні, тому також є базовим правилом підтримки дітей у складні часи. Аби зберігати та зміцнювати його,

20:50 13.11.2023

Чергова публікація корисних посилань та сервісів, а також роз’яснень:

Інформація Мінсоцполітики щодо проходження ідентифікації українськими пенсіонерами https://t1p.de/ni33j Подати заяву про субсидію в Дії можна буде втричі швидше: долучайтеся до бета-тесту вдосконаленої послуги https://t1p.de/prro7

20:47 13.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь