A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Поруч з ветеранами. Дайджест можливостей для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин.

Читайте, вивчайте, обов’язково користуйтесь та розкажіть про актуальні можливості друзям. Пройдіть опитування, яке допоможе виявити рівень задоволеності умовами проходження служби жінками та чоловіками сектору безпеки та оборони: https://cutt.ly/VwUoToxH. Його проводить міжфракційне об'єднання “Рівні можливості” у ВРУ. Ваші відповіді допоможуть вдосконалити законодавство в частині забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків та розробити ефективні заходи проти дискримінації за ознакою статі у доступі до служби в силових структурах та умовах проходження служби. Пройти опитування:

21:56 18.11.2023

Всесвітній тиждень обізнаності про протимікробну резистентність

З 18 – 24 листопада щороку триває Всесвітній тиждень обізнаності про протимікробну резистентність, метою якого підвищення інформованості і розуміння суспільством проблеми стійкості (резистентності) до протимікробних препаратів. Протимікробна резистентність - здатність мікроорганізмів (бактерій, грибів і та ін.) протидіяти лікарським засобам, які призначені для знищення чи інактивації цих мікроорганізмів.

21:53 18.11.2023

Страх гучних звуків

У будь-який час дня або ночі можуть залунати повітряна тривога, робота ППО чи звуки вибухів. Існує хибна думка, що дітям не потрібно пояснювати, що відбувається, а достатньо просто їх відволікти та сказати «не бійся». Насправді дітям важливі і пояснення, і підтримка дорослих.

20:28 17.11.2023

Як захистити себе та розвинути життєві навички: новий навчальний серіал для підлітків на Дія.Освіта

За даними дослідження Unicef, 67% дітей в Україні віком від 11 до 17 років стикалися з проблемою цькування. Понад 80% українських підлітків уважають проблему насильства в стосунках актуальною, а понад 60% не знають, куди звертатися в таких випадках. Для того, щоб навчити молодь захищати власні кордони, спільно з Клубом Добродіїв запускаємо освітній серіал «Особиста безпека підлітків».

20:22 17.11.2023

Мінцифри: Державні послуги у сфері сільського господарства — на Гіді

Українські аграрії продовжують ефективно працювати навіть в умовах повномасштабної війни. Попри заміновані поля та знищену техніку вони обробляють землю, вирощують врожай та постачають необхідні продукти українцям у різні регіони.

19:56 17.11.2023

Стоп корупція: другий сезон освітнього серіалу для військовослужбовців уже на платформі Дія.Освіта

Мінцифра презентувала другу частину освітнього серіалу, присвяченого боротьбі з корупцією. Під час перегляду ви зможете поглибити знання у сфері протидії корупції, а також дізнатися:

20:15 16.11.2023

Державні послуги у сфері ветеринарії — на Гіді

Якщо ви хочете розпочати ветеринарну практику або отримати ліцензію на виготовлення препаратів для тварин — переходьте на Гід з державних послуг. Там знайдете покрокові інструкції про те, як отримати необхідну послугу у сфері ветеринарії замість того, щоб годинами розбиратися самотужки. Шукайте потрібний сервіс у добірці сервісів на Гіді.

20:12 16.11.2023

Механізм пересилання паспортів за кордон: як працює

Нині в Україні чітко працює механізм пересилання паспортів від одного територіального підрозділу міграційної служби до будь-якого в іншому регіоні України, а також через Міністерство закордонних справ України до закордонних дипломатичних установ і розміщених за кордоном  представництв  Центру обслуговування громадян "Паспортний сервіс". 

20:10 16.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь