Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Розпочати власну справу колишньому військовослужбовцю допоміг «Грант для ветеранів та другого з подружжя». Андрій захистив бізнес-план та отримав пів мільйона гривень.

 Спорт для дитини — це більше, ніж фізична форма. Це і підтримка психічного здоров’я, і розвиток стресостійкості, і взаємодія з однолітками. Список може легко продовжити ветеран Андрій Сідлецький з Чернівців, який нещодавно відкрив спортзал для дітей. Нині там тренуються 60 хлопців та дівчат, зокрема й ті, хто переїхав до міста через війну.

15:27 22.07.2024

Подбайте про комфортне робоче середовище для своїх працівників та отримайте компенсацію.

Роботодавцям, які приймають на роботу людей з інвалідністю І та II груп й облаштовують під їхні потреби робочі місця, держава здійснює компенсацію. За облаштування робочого місця для людини з інвалідністю І групи — до 106,5 тисяч гривень, для людини з інвалідністю II групи — 71 тисячу гривень.

13:25 22.07.2024

Знищена ворожа техніка = додаткова відпустка.

Військовослужбовцям надається додаткова відпустка за знищену техніку тривалістю (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/585-2024-%D0%BF#n16) та у порядку (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/585-2024-%D0%BF#n, (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/585-2024-%D0%BF#n визначеними Кабінетом Міністрів України, але не більше 15 календарних днів на рік.

10:06 22.07.2024

У кожному регіоні України працюють регіональні представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а при кількох із них діють Консультаційні центри.

Їх ми відкрили за підтримки партнерів Уряду Канади в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), який реалізується Alinea International Ltd.

10:02 22.07.2024

Люди з інвалідністю — частина суспільства. Відкритість та повага до прав кожного громадянина є основними складовими побудови інклюзивного суспільства

Одним із ключових аспектів є правильна комунікація з людьми з інвалідністю. Вона має будуватися на принципах толерантності, взаємоповаги, розуміння та рівноправності.

15:03 20.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь