Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Де б ви не були, в якому б куточку країни не жили, яке б місце реєстрації не мали - послуги сервісних центрів МВС завжди доступні кожному.

Принцип екстериторіальності - все для вашої свободи, комфорту та мобільності. Отримуйте послуги перереєстрації, обміну посвідчення водія, складання іспитів там, де вам зручно.

08:45 16.07.2024

Чи може особа, яка не є власником житла, але проживає в ньому на законних підставах, отримати компенсацію у разі його знищення чи пошкодження, сьогодні #ВідповідаєЮрпорадник

Запитання: Добрий день! Ми з сім’єю проживали в квартирі в Сєвєродонецьку, яку чоловік отримав як службове житло, але квартира приватизована не була. Зараз будинок зруйнований. Чи можемо ми претендувати на компенсацію? Це було наше єдине житло.

08:25 16.07.2024

Уряд спростив порядок надання статусу учасника бойових дій

Тепер подати заявку на отримання статусу учасника бойових дій (УБД) можна буде в Центрі надання адміністративних послуг незалежно від зареєстрованого місця проживання. Про це йдеться на Урядовому порталі.

13:26 15.07.2024

Інклюзивність - одна з найгостріших проблем в нашій країні. Про це треба говорити! Це стосується кожного та кожної.

Часом в коментарях під фото людей з різними травмами можна побачити досить токсичні відгуки, на кшталт: "для чого демонструвати протез?", "чому не приховувати шрами?", "раніше вважалося неприпустимим показувати вади" і багато іншого. Культура спілкування подекуди дуже шкутильгає.

10:40 15.07.2024

Військовий облік для українців за кордоном

16 травня 2024 року Кабінет Міністрів України ухвалив важливі зміни до постанов від 30 грудня 2022 р. № 1487 і від 16 травня 2024 р. № 560, що регулюють військовий облік та мобілізацію.

09:57 15.07.2024

Про процедуру стягнень, можливість оскарження та статистику оновлення даних на сьогоднішній день — в інтервʼю з директором Департаменту кадрової політики МОУ Марком Андрусяком.

*Громадяни, які не оновлять свої військово-облікові дані до 16 липня, можуть бути притягнуті до адміністративної відповідальності із штрафами від 17 000 до 25 000 гривень.*

08:36 15.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь