Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Кібербезпека військовослужбовців: рекомендації кіберполіції та Сил ТрО ЗСУ

В умовах війни кібербезпека стала невід’ємною складовою захисту країни. Кіберполіція України та Сили територіальної оборони ЗСУ об'єднали зусилля, щоби покращити інформаційну безпеку військовослужбовців та підвищити їхню обізнаність в питаннях безпечного використання мобільних пристроїв, месенджерів та захисту від кіберзагроз.

15:43 18.07.2024

Херсонська обласна державна адміністрація надає детальні роз'яснення стосовно учорашньої публікації щодо особливого режиму в'їзду та виїзду на територію Херсонщини, яка спричинила резонанс.

Згідно з наказом Коменданта Херсонської області від 28-го березня цього року, представники міжнародних організацій та суб’єктів мають завчасно повідомити про запланований візит. Для цього потрібно не пізніше 72 годин до візиту заповнити встановлену форму і надіслати її на електронну пошту: kherson.komendant@post.mil.gov.ua. Лист заповнюється за встановленою формою і у темі листа слід зазначити “Повідомлення про пересування”. Звертаємо увагу, що кожен представник делегації має підписати встановлену форму та чітко дотримуватись зазначеної мапи маршруту. Наголошуємо, що це рішення поширюється виключно на представників міжнародних організацій та суб’єктів ◾️Наказ коменданта Херсонської області: https://khoda.gov.ua/image/catalog/files/Наказ%201.pdf ◾️Приклад повідомлення про пересування (українською): https://khoda.gov.ua/image/catalog/files/Повідомлення_про_пересування_укр.docx ◾️Приклад повідомлення про пересування (англійською): https://khoda.gov.ua/image/catalog/files/Повідомлення_про_пересування_англ.docx

14:41 18.07.2024

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України 2 ч. · ⚡️Роз’яснення щодо подання військово-облікових документів при вступі до закладів фахової передвищої та вищої освіти ❗️Досить багато закладів освіти, вступників та чле

Досить багато закладів освіти, вступників та членів їхніх сімей висловили прохання роз’яснити порядок виконання пункту 34 Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів, затвердженого постановою Кабміну від 30 грудня 2022 року № 1487.

13:55 18.07.2024

Через вторгнення країни-агресора чимало українців зазнали як моральних так і матеріальних втрат. Щоб зафіксувати це, створено Реєстр збитків (Register of Damage for Ukraine).

Це перший крок до створення механізму, який забезпечить справедливість та компенсацію для України та українців.

10:42 18.07.2024

Одружуйтесь легко та зручно. Закохані, які бажають узаконити свої стосунки, можуть це зробити легко та зручно. Держава постійно працює над вдосконаленням процедур реєстрації шлюбу.

Відповідно до українського законодавства одружитися може кожна особа, яка досягла 18 років. Жінка та чоловік, які бажають зареєструвати шлюб, подають особисто письмову заяву до відділу ДРАЦС за їх вибором (онлайн чи офлайн).

10:09 18.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь