Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Переселенці, житло яких було зруйновано або пошкоджено на окупованих територіях, зможуть подати заяву до Реєстру збитків через Дію. На сьогодні послуга працює у бета-режимі, а після тестування буде доступна на Порталі Дія.

Уряд зменшив кількість обовʼязкових умов для подання заяви на відшкодування до Реєстру збитків. Незабаром в Дії це зможуть зробити власники пошкодженого або знищеного майна, в тому числі й ті, у кого:

14:14 17.07.2024

Управбуд ОСББ Інфо пропонує вашій увазі універсальний порадник щодо безпечної оренди житла, з акцентом на переліку документів, з якими варто ознайомитися орендареві.

Ця  інформація нині особливо актуальна для ВПО та осіб, що змінили місце проживання вперше й не мають досвіду оренди житла.

14:10 17.07.2024

Сухопутні війська з повагою ставляться до вибору громадян України, які добровільно вирішили вступити до лав ЗСУ, зокрема тих, хто обрав шлях рекрутингу до війська.

Тут розуміють, що мотивація відіграє ключову роль у залученні військових до лав Збройних сил України, оскільки вона визначає готовність та рішучість людей захищати свою країну.

13:59 17.07.2024

Пошук відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань про юридичну особу для отримання їх у вигляді витягу з реєстру

  Пошук відомостей в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний державний реєстр) про юридичну особу для отримання їх у вигляді витягу з цього реєстру може здійснюватися, зокрема, за таким ідентифікатором як найменування юридичної особи.

10:54 17.07.2024

Розлад адаптації може бути особливо поширеним серед військовослужбовців/иць, оскільки вони часто стикаються зі стресовими подіями та зі значними змінами у своєму житті та середовищі.

Що може спричинити розлад адаптації, хто більш схильний до цього розладу та хто/що може допомогти і підтримати? Розбираємося з Тетяною Шапошник, психологинею лінії психологічної підтримки військових та їхніх близьких всеукраїнського кол-центру #ВАРТОЖИТИ

08:11 17.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь