Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Згідно з дослідженням Всесвітньої організації охорони здоров’я, Україна займає перше місце в світі по розповсюдженню депресії, особливо - серед людей пенсійного віку.

На думку експертів, навчання – ефективний засіб профілактики депресій у людей похилого віку. Воно допомагає людині крокувати в ногу з часом, тренувати пам’ять, розвивати інтелект.

18:59 05.07.2024

Для українців, місце проживання яких зареєстроване (задеклароване) на тимчасово окупованій території та які знаходяться на ній, діють особливі умови, які передбачають можливість не складати єдине фахове вступне випробування і єдиний вступний іспит

  Зміни стосуються осіб, які у 2024 році завершують здобуття ступеня бакалавра у закладах вищої освіти України та проживають тимчасово окупованій території або в населених пунктах, віднесених до території активних бойових дій або переселилися з таких територій після 01 січня 2024 року.

17:13 05.07.2024

Допоможемо Силам Оборони наблизити нашу перемогу – Комітет цифрової трансформації

У Комітеті зазначають, що кожен може зробити свій внесок для наближення перемоги за допомогою чатботу єВорог. Для цього потрібен лише телефон та інформація про ворога. Інформація ретельно перевіряється та допомагає визначити розташування майбутньої цілі.

16:21 05.07.2024

Переселенці, житло яких було зруйновано або пошкоджено на окупованих територіях, зможуть подати заяву до Реєстру збитків через Дію.

Уряд (https://t.me/tmelnychuk/4610) зменшив кількість обовʼязкових умов для подання заяви на відшкодування до Реєстру збитків. Незабаром в Дії це зможуть зробити власники пошкодженого або знищеного майна, в тому числі й ті, у кого:

10:13 05.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь