Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

Які послуги можуть одержати люди, які звернуться до бюро правничої допомоги?

Насамперед проконсультуватися з юристом з конкретного правового питання або ж отримати розʼяснення законодавства чи фахову пораду щодо певних документів, які надали юристу на розгляд; допомогу в написанні скарг, заяв або інших непроцесуальних документів; за умови приналежності клієнта до визначених законодавством категорій осіб – і вторинну правничу допомогу, тобто поміч у складенні процесуальних документів та представництво інтересів клієнта в суді.

12:17 10.07.2024

Розширено можливості подання заяв про пошкоджене чи знищене житло до міжнародного Реєстру збитків.

02 липня 2024 року Кабінетом Міністрів України було внесено зміни до Порядку подання заяв про відшкодування збитків, втрат чи шкоди, що завдані агресією Російської Федерації проти України, до Реєстру збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України, засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (далі – Порядок).

11:48 10.07.2024

У Державному аграрному реєстрі розпочато прийом заявок на компенсацію за розмінування земель с.-г. призначення

Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Міністерством економіки України та Центром гуманітарного розмінування оголошують про початок прийому заявок на компенсацію вартості розмінування сільськогосподарських земель через Державний аграрний реєстр. Програма поширюється як на землі, які перебувають у власності агровиробників, так і на ділянки, які вони орендують.

11:11 10.07.2024

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію про довготривалу підтримку ВПО.

ПАРЄ запропонувала низку заходів для вимушених мігрантів, зокрема: оперативне надання достатньої гуманітарної допомоги з особливим фокусом на потребах внутрішньо переміщених сімей та дітей;

08:50 10.07.2024

 Автошколи для людей з інвалідністю: де можна навчитися керувати автомобілем та отримати посвідчення водія

На базі семи вищих навчальних закладів системи МВС в Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Кропивницькому, Кривому Розі та Кам'янець-Подільському функціонують автошколи для осіб з інвалідністю. Саме в цих школах слухачі зможуть опанувати навички водіння, а згодом скласти іспит у сервісних центрах та отримати омріяне посвідчення водія. МВС і надалі планує розширяти мережу автошкіл з інклюзивним навчанням.

08:45 10.07.2024

Відновлення документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно, є одним з найпоширеніших питань, які турбують українців сьогодні.

Водночас ситуації можуть бути різними: інформація може міститися або не міститися у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (далі - Реєстр речових прав).

08:36 10.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь