Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Важлива інформація

За час війни у містах і селах нашої країни накопилося чимало предметів, які загрожують життю. Серед них є пристрої та засоби, які можуть за певних умов вибухати.

Чинне законодавство дає право на отримання компенсації особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, постраждалим внаслідок дії вибухонебезпечних предметів.

09:06 09.07.2024

Міністерство оборони України та Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine оновили портал «Військовий асистент».

На https://turbota.mil.gov.ua/ тепер доступні близько 100 стандартизованих рапортів, включаючи рапорти на відпустку, грошову допомогу та отримання направлення на військово-лікарську комісію (ВЛК).

08:57 09.07.2024

Юридичний порадник для ВПО пояснює, як правильно діяти та куди повідомляти, якщо втрачено звʼязок із близькими. Особливо гостро питання постає, якщо людина зникла безвісті у зоні бойових дій чи на ТОТ.

Першочергово слід звернутися до Національної поліції із повідомленням про зникнення - особисто до найближчого відділення або за телефоном 102.

08:51 09.07.2024

Бронювання через “Дію”

Постановою Кабінету Міністрів України від 5 червня 2024 р. № 650 був затверджений Порядок бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (“Дія”). Згідно документу, державні органи за місяць з дати набуття чинності Постанови мають забезпечити можливість електронного бронювання, тож цей інструмент повинен запрацювати вже у липні.

10:25 08.07.2024

Де можуть проживати абітурієнти з ТОТ під час вступної кампанії до українських закладів вищої освіти

Вступники з тимчасово окупованих територій, які виявили бажання навчатися в українських закладах вищої освіти (ЗВО), на період вступної кампанії мають змогу проживати в гуртожитках на підконтрольній Уряду території.

10:12 07.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь