Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шапошнику Василю Пилиповичу сьогодні - 90! Вітаємо!

Шапошнику Василю Пилиповичу сьогодні - 90! Вітаємо!

9 грудня 2021 року свій 90 річний ювілей відзначає Шапошник Василь Пилипович, знана та шанована людина, який обслуговується у відділенні соціальних послуг за місцем проживання комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

17:57 09.12.2021

Сьогодні юні спортсмени змагалися з волейболу

Сьогодні юні спортсмени змагалися з волейболу

Сьогодні, 09 грудня, у спортивному залі опорного закладу Нижньосірогозький ліцей відбулися змагання з волейболу серед команд юнаків 2004 року народження і молодших в залік Спартакіади Нижньосірогозької громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/2022 навчального року.

17:50 09.12.2021

Скажи насильству – Ні!

Скажи насильству – Ні!

Щоб залучити якомога більше людей до Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства», сьогодні, 09 грудня, фахівець із соціальної роботи комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Інна ГАНЖА разом зі старшим інспектором Генічеського районного сектору № 2 філії державної установи «Центр пробації» в Херсонській області Юлією БАРАНОВСЬКОЮ та тво інспектора з ювенальної превенції, сектора превенції Генічеського районного відділу поліції ГУНП в Херсонській області Енвером ГАБАЇДЗЕ вийшли на вулиці селища Нижні Сірогози. Тут вони спілкувалися з перехожими, надаючи їм інформаційні брошури: «Скажи насильству – Ні!». Під час спілкування з  жителями громади, вони акцентували увагу громадян на тому, що насильство – це болюча проблема, про яку люди соромляться говорити. Пояснювали, що насильство – це сміття, яке потрібно виносити з дому.

15:33 09.12.2021

Пропагуючи життя без насильства сьогодні, матимемо мирне суспільство завтра       

Пропагуючи життя без насильства сьогодні, матимемо мирне суспільство завтра       

З метою попередження вчинення домашнього насильства юрисконсульт та фахівець із соціальної роботи комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Анна ПОЛІЩУК, Віталій ЧЕРЕМІСІН і завідувач сектора, начальник служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Олена ВЕЛИЧКО провели зустрічі з прийомними батьками, батьками-вихователями та вихованцями дитячого будинку сімейного типу, опікунами та дітьми під опікою.

15:01 09.12.2021

Опорний заклад Нижньосірогозький ліцей  - один із переможців Всеукраїнського конкурсу "BEST WC- 2021"

Опорний заклад Нижньосірогозький ліцей - один із переможців Всеукраїнського конкурсу "BEST WC- 2021"

Всеукраїнський конкурс «Найкраща туалетна кімната BEST WC» — перший всеукраїнський конкурс серед громадських закладів на найкращу туалетну кімнату. Організатором Всеукраїнського конкурсу «НАЙКРАЩА ТУАЛЕТНА КІМНАТА BEST WC 2021» є єдиний в Східній Європі Музей Історії Туалету. Конкурс є соціальним проєктом. У 2021 році проводиться вже вчетверте Музеєм Історії Туалету з метою —привернути увагу громадськості до світових проблем санітарії та показати гарні приклади відношення до туалетних кімнат в Україні. Відзнаками BEST WC нагороджуються найкращі туалетні кімнати у школах, садках, вузах, лікарнях, парках культури, музеях та театрах, кінотеатрах та торгівельних центрах, центрах надання адміністративних послуг та ресторанах.

11:55 09.12.2021

Про обмежувальні протиепідемічні заходи, які діють на території громади з з 00 год. 00 хвилин 07 грудня 2021 року

Про обмежувальні протиепідемічні заходи, які діють на території громади з з 00 год. 00 хвилин 07 грудня 2021 року

Шановні жителі громади, з 00 год. 00 хвилин 07 грудня 2021 року на території громади діє «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Доводимо до вашого відома інформацію про обмежувальні протиепідемічні заходи, яких необхідно дотримуватись для вашої безпеки та тих, хто вас оточує.

08:33 09.12.2021

Булінг: як зупинити шкільний терор

Булінг: як зупинити шкільний терор

Булінг визначається психологами як цькування, утиск і дискримінація, тобто тривалий процес свідомого жорстокого ставлення з боку дитини або групи дітей по відношенню до іншої дитини. Найбільше це явище поширене у шкільному середовищі. Тема булінгу в даний час досить актуальна, і обговорюється все частіше. Профілактика цькування у школі потребує серйозної роботи, яка повинна проводитись комплексно з учнями, з вчителями і батьками.

18:13 08.12.2021

Соціальна робота з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямків діяльності комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

Соціальна робота з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямків діяльності комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг».

  Саме з метою перевірки умов проживання дітей, забезпечення їх продуктами харчування, сезонним одягом/взуттям, відвідування навчального закладу, дотримання правил пожежної безпеки під час обігріву приміщень було здійснено рейд-перевірку на території с. Першопокровка. Фахівцем комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Інною ГАНЖОЮ спільно із завідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Нижньосірогозької селищної ради Оленою ВЕЛИЧКО відвідано 5 сімей/18 дітей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

18:03 08.12.2021

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Сірогозщині станом на 08 грудня 2021

Оперативна інформація щодо поширення коронавірусу на Сірогозщині станом на 08 грудня 2021

За інформацією КНП «Нижньосірогозький Центр первинної медико-санітарної допомоги» станом на 08 грудня 2021 року  з  початку  карантинних  обмежень 859 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, за 2021 рік – 678(+7)  випадків, зокрема, із числа всіх захворілих – 109 (+2) дітей. Одужало з початку карантинних обмежень 777 пацієнтів,  померло - 21 особа.  За  2021 рік одужало – 640, померло – 15 осіб.

12:08 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь