A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

Сірогозькі отримувачі соціальних послуг за місцем проживання  вдячні соціальному робітникові Ніні МАСЛОВІЙ за якість послуг

Сірогозькі отримувачі соціальних послуг за місцем проживання вдячні соціальному робітникові Ніні МАСЛОВІЙ за якість послуг

На території села Сірогози  комісією у складі директора комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторією КУЗНЄЦОВОЮ, завідувача відділення соціальної роботи Оленою ГЕРАСІМОВОЮ та фахівця із соціальної роботи відділення соціальних послуг за місцем проживання Ольгою ВАСИЛЕНКО проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян, які знаходяться на обслуговуванні у відділені соціальних послуг за місцем проживання.

15:37 21.04.2021

Дзюдо – це не просто спорт чи гра,  зюдо – це «добро заради добра»

Дзюдо – це не просто спорт чи гра, зюдо – це «добро заради добра»

4 квітня вихованці  спортивної громадської організації Нижньосірогозької селищної федерації спортивного бойового самбо та дзюдо (президент федерації Овчаров Сергій) взяли участь у відкритому обласному чемпіонаті з дзюдо, який проходив у місті Херсон. Ми маємо потужний потенціал дітей, які хочуть займатися цим видом спорту.

15:26 21.04.2021

Активізовано роботу з декларування доходів

Активізовано роботу з декларування доходів

21 квітня під головуванням першого заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Оксани  Полуекто відбулося  засідання комісії з питань наповнення бюджету селищної територіальної громади, на якому розглядалося питання про декларування доходів фізичними особами громади та подання щорічної декларації не за основним місцем роботи.  

15:17 21.04.2021

Інтервал між дозами Covishield/AstraZeneca - 12 тижнів

Інтервал між дозами Covishield/AstraZeneca - 12 тижнів

До уваги людей, що вакцинувалися першою дозою Covishield/AstraZeneca, щеплення другою дозою відбуватиметься через 12 тижнів після першої! Про час та місце вакцинації від COVID-19 вас повідомлять за контактним номером, який ви залишили під час щеплення.  Нагадаємо, що за результатами досліджень, опублікованих у медичному журналі The Lancet в березні цього року, ефективність вакцини AstraZeneca  після двох стандартних доз, введених з інтервалом 12 тижнів або довше, зростала до 81,3%.

12:52 21.04.2021

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову № 277 “Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.

11:57 21.04.2021

Про епідемічну ситуацію та запобігання поширенню на території громади коронавірусу станом на 21 квітня

Про епідемічну ситуацію та запобігання поширенню на території громади коронавірусу станом на 21 квітня

Станом на 21 квітня 2021 року  з початку  карантинних  обмежень (з березня 2020 року)  на Сірогозщині зареєстровано 272 лабораторно підтверджених  випадків  COVID-19,  з них, тільки у 2021 році – 85 випадків, зокрема, із числа всіх захворілих – 10 дітей.

11:37 21.04.2021

Директор Центру надання соціальних послуг ознайомилася зі створеними умовами у Відділенні постійного проживання

Директор Центру надання соціальних послуг ознайомилася зі створеними умовами у Відділенні постійного проживання

Директор комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторія КУЗНЄЦОВА відвідала відділення постійного проживання/перебування та соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у селі Першопокровка,  щоб ознайомитися з умовами проживання там осіб похилого віку та інвалідів.

16:34 20.04.2021

Рейд «Діти –вулиця»

Рейд «Діти –вулиця»

Комісією в складі завідувача відділенням соціальної роботи комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Оленою ГЕРАСІМОВОЮ, фахівця із соціальної роботи Інною ГАНЖОЮ тазавідувачем сектора, начальником служби у справах дітей відділу соціального захисту населення, медицини та служба у справах дітей Оленою ВЕЛИЧКО відвідано 3 родини/9 дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, в селі Першопокровка.

16:19 20.04.2021

У Центрі надання адміністративних послуг встановили захисні екрани.

У Центрі надання адміністративних послуг встановили захисні екрани.

Працівники відділу «Нижньосірогозький центр надання адміністративних послуг» селищної ради працюють у звичному режимі. На сьогоднішній день Центром надається близько 200 видів адміністративних послуг і щомісяця їх кількість тільки збільшується. Адже селищна рада працює над тим, щоб жителям громади було зручно отримувати адміністративні послуги з різних питань в одному місці. Тож щодня чимало громадян звертаються до адміністраторів Центру, щоб отримати послугу чи консультацію.

15:31 20.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь