A A A K K K
для людей із порушенням зору
Нижньосірогозька селищна територіальна громада
Генічеський район, Херсонська область

Новини

Дата: від до Скинути

До травневих свят у селищі Нижні Сірогози наводиться лад у парковій зоні та на прилеглих територіях біля комунальних установ, організацій, торгових закладів.

До травневих свят у селищі Нижні Сірогози наводиться лад у парковій зоні та на прилеглих територіях біля комунальних установ, організацій, торгових закладів.

З ранку працівниками з благоустрою селищної ради здійснювалися роботи з висадки дерев, покосу  трави та наведення порядку.

17:17 23.04.2021

Володимир та Тетяна НИШПОРИ  придбавши 7 сучасних функціональних ліжок та 1 каталку на колесах для літніх людей.

Володимир та Тетяна НИШПОРИ придбавши 7 сучасних функціональних ліжок та 1 каталку на колесах для літніх людей.

Сьогоднішній ранок у відділенні надання соціальних послуг в умовах цілодобового перебування/проживання та соціально-психологічної реабілітації комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» у с. Першопокровка розпочався з приємної несподіванки! Працівники і мешканці  цього відділення із захватом спостерігали, як із автомобіля вивантажують функціональні ліжка.

17:15 23.04.2021

Про епідемічну ситуацію та запобігання поширенню на території громади коронавірусу станом на 23 квітня

Про епідемічну ситуацію та запобігання поширенню на території громади коронавірусу станом на 23 квітня

Станом на 23 квітня 2021 року  з початку  карантинних  обмежень (з березня 2020 року)  на Сірогозщині зареєстровано 272 лабораторно підтверджених  випадків  COVID-19,  з них, тільки у 2021 році – 85 випадків, зокрема, із числа всіх захворілих – 10 дітей.

10:16 23.04.2021

Громада старостинського округу сіл Новоолександрівка, Верхні Сірогози, селища Сірогози  активно долучилась до робіт з благоустрою населених пунктів.

Громада старостинського округу сіл Новоолександрівка, Верхні Сірогози, селища Сірогози активно долучилась до робіт з благоустрою населених пунктів.

Громада старостинського округу сіл Новоолександрівка, Верхні Сірогози, селища Сірогози Нижньосірогозької селищної ради на чолі зі старостою Сергієм Дєєвим активно долучилась до робіт з благоустрою населених пунктів.

19:15 22.04.2021

Вчимо соціальних працівників.

Вчимо соціальних працівників.

На базі КУ «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» було проведено 2 навчання соціальних робітників у мікрогрупах, на яких директором центру Вікторія КУЗНЄЦОВА було наголошино на обов’язковому дотриманні вимог щодо недопущення поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої короновірусною інфекцією COVID-19. Соціальні робітники повідомили, що 8 обслуговуваних осіб виявили бажання провакцинуватися.

16:06 22.04.2021

Відбулось засідання спільноти вчителів іноземних мов закладів освіти  з теми «STEM-технології на уроках іноземної мови»

Відбулось засідання спільноти вчителів іноземних мов закладів освіти з теми «STEM-технології на уроках іноземної мови»

У рамках проведення Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна – 2021» 21 квітня 2021 року вчителі іноземних мов закладів освіти провели засідання спільноти на платформі ZOOM з теми «STEM-технології на уроках іноземної мови». Консультант КУ «Нижньосірогозький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Білецька Л.В. зазначила, що STEM – це один із трендів у світовій освіті, який передбачає змішане середовище навчання, і показує дитині, як застосовувати науку, освіту і мистецтво воєдино в повсякденному житті. Та зосередила увагу учасників, що останнім часом в освітньому просторі набирає обертів світовий тренд STEM-освіти, як засіб допомоги сьогоднішнім дітям завтра стати новаторами, цілеспрямованими, творчими особистостями.

14:50 22.04.2021

Про епідемічну ситуацію та запобігання поширенню на території громади коронавірусу станом на 22 квітня

Про епідемічну ситуацію та запобігання поширенню на території громади коронавірусу станом на 22 квітня

Станом на 22 квітня 2021 року  з початку  карантинних  обмежень (з березня 2020 року)  на Сірогозщині зареєстровано 272 лабораторно підтверджених  випадків  COVID-19,  з них, тільки у 2021 році – 85 випадків, зокрема, із числа всіх захворілих – 10 дітей.

10:57 22.04.2021

Сірогозькі отримувачі соціальних послуг за місцем проживання  вдячні соціальному робітникові Ніні МАСЛОВІЙ за якість послуг

Сірогозькі отримувачі соціальних послуг за місцем проживання вдячні соціальному робітникові Ніні МАСЛОВІЙ за якість послуг

На території села Сірогози  комісією у складі директора комунальної установи «Нижньосірогозький центр надання соціальних послуг» Вікторією КУЗНЄЦОВОЮ, завідувача відділення соціальної роботи Оленою ГЕРАСІМОВОЮ та фахівця із соціальної роботи відділення соціальних послуг за місцем проживання Ольгою ВАСИЛЕНКО проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання громадян, які знаходяться на обслуговуванні у відділені соціальних послуг за місцем проживання.

15:37 21.04.2021

Дзюдо – це не просто спорт чи гра,  зюдо – це «добро заради добра»

Дзюдо – це не просто спорт чи гра, зюдо – це «добро заради добра»

4 квітня вихованці  спортивної громадської організації Нижньосірогозької селищної федерації спортивного бойового самбо та дзюдо (президент федерації Овчаров Сергій) взяли участь у відкритому обласному чемпіонаті з дзюдо, який проходив у місті Херсон. Ми маємо потужний потенціал дітей, які хочуть займатися цим видом спорту.

15:26 21.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь